Térkép Ranglista

Magyarok Angyalai (Harcosok)

Tulajdonságok
Klánnév:Magyarok Angyalai (Harcosok)
Klánnév rövidítés:=M.A.=
Tagok száma:9
A legjobb 10 játékos pontszáma71.670.166
Összes pont:71.670.166
Átlagpontszám:7.963.352
Helyezés:1
Legyőzött ellenfelek: 574.251.208 (1.)
» Klán file (külső hivatkozás)

Klántagok

Név Helyezés Pont Világ-ranglista Falvak
Mineko 1 23,718,732 1 2018
Dolph Ziggler 2 13,662,840 2 1347
Marrow 3 8,632,478 3 761
SchieberSpieler 4 7,310,621 4 608
pokR 5 6,651,727 6 653
Tocika 6 5,244,071 9 549
csatakan 7 4,910,957 10 475
peper97 8 1,535,247 20 149
RSCqq 9 3,493 94 1
Leírás

^
|
|
|

magyarokos szárnybontogatás^^
no para,csak FUN.



first_place_medal
Vezérbika, a tornyok réme
Dolph, a főváros őrzője
István, a király
Dr. Crazy, a sürgősségi PP-s
Docsi, az arany duál
Csata, erdélyi pálinka king
Tocii, Monza-Inter God
Pepperóni, a nagy étkű
Fatal, a korai durranás
RSC, Némó nyomában
Spíler, fake scriptek és a rajz olvasás mestere
és hű társaik


Nos egy kis értékelő a részünkről is.


Kezdetben elég sok csapat indult neki a világnak. A crow és mi számítottunk esélyesnek. Végül mivel a célunk a crow elverése volt, így egy területet választottunk velük, így a free kontival és jó starterekkel bíró ABK hamar meglépett a mezőnytől.
A kezdeti harcok felemésztettek sok sereget, valamint sokak kedvét is szegte, hisz egyszer nekünk állt a szekér, máskor a crownak.
Elhelyezkedés szempontjából, ekkor már jól látszott, hogy mi jöttünk ki a legrosszabbul.
Nulla hátország és peremrész, valamint minden oldalról (északot leszámítva) ellenséggel voltunk körülvéve.
Ekkor én az ABK győzelemre tettem mindent kb.
Majd kizárták a fiókomat és a Mineko fiókot is. Az enyémet véglegesre, a Mineko fiókot mire vissza engedték szinte elhordták, 1 faluja maradt 20% hűségen.
Az indok: Elsőre közös internet használatot nyomtunk be, otthoni wifi miatt, majd úgy döntöttünk ezt kivesszük, egyikőnk csak mobilnettel játszik. Vártunk 3 napot, ezután támadtunk bárhova együtt. Na ez a bűncselekmény végleges kizárást ért,semmi megoldásra hajlás nem volt, az akkori haveri,részrehajló szupportnál. Hála égnek, azóta csak az emlékeinkben élnek már.
Ekkor elhagytam a csapatot, hisz alapjában nem is én hoztam a klánt, hanem Magyarok pistu. Majd 3hét után jöttem vissza, amikor még siralmasabb volt a helyzet, mint előtt.
Crow dominálás, ABK már javában a winter területét majszolgatta elég szépen.
Viszont úgy volt vele mindenki, játszunk lesz ami lesz.

Akkor már szövetségesünk volt a Jedi klán. Első perctől kezdve támogattak minket, habár elég fura vezetői hozzá állással.
Valamint a WRH is mellénk állt.
Igazság szerint, így sem voltunk nagyobbak mint a crow abk páros, de még fele akkora sem, viszont észak felől stabilak lettünk.
Ekkor a diplomácia nagyon furán állt...
Volt egy MA -Jedi-WRH hármas. Amiben a jedi sok szerepet nem vállalt hosszú ideig.
Közben volt egy Jedi-crow megállapodás.
Egy MNT-crow megállapodás.
Plusz MNT-ABK megállapodás.
Egy Jedi-MNT háboru.
Valamint ekkor már az ABK utotte a Wintert, ahonnan szépen hoztak is falukat.
Volt egy winter-MNT diplomácia.
Egy crow ABK bratyizás,
Valamint a crowal nekünk háború.

Az armákat fura módon nem mi kaptuk, hanem mindig a velünk szövetséges klán. Ami ostoba lépésnek bizonyult...
Első körben a crow csinálta ezt meg, amikor rajtunk keresztül támadva a WRHt vették célba. Majd kudarcba is fulladt az arma.
Ekkora a WRH több tagja úgy döntött, hogy inkább átadják a falukat, és beállnak mellénk játszani. Voltak is akik a végén is itt voltak!:)

Ekkor már volt 1-1 kísérlet Sam fiók kiiktatására, amely a centerben helyezkedett el, kezdetektől. Majd a pici fun klánból átlépett a crowba ő is.
Aztán a diplomácia ismét változott, a jedi és MNT klánok mntben állapodtak meg, befejezve a harcokat.
Majd Boba ötlete, menjen mindenki a Sam fiókra, aztán szedjük ki. Egye fene, amúgy is mennénk, menjünk együtt. Na és itt kb 2 hétig alig lehetett elérni a jedi vezető fiókját.
Mindenféle indokot felhozva, államvizsga, diploma osztó stb stb stb, amit csak ellehet képzelni. 2hét alatt 10perc DC nem fért bele... Már készültünk a Jedi ellen is, mert h ezek láttán, nem tudtunk mi lesz.

Itt már történ egy konzultáció a winteres medencével, mert kakiban érezte a klánt az ABK ellen, és "ha valami nem történik betörölnek" alapon az a verzió állt fel, hogy fogjunk össze, ők az MNTt átugorva jönnek a jedire és menjünk mi is, akikkel akkor épp szövetségünk volt, csak Boba elpárolgott.
Ez nem lett volna fer, hisz a tagság nem tehetett boba hülyeségeiről. Ekkor derült ki, hogy a winter valami személyes dolog miatt akarja annyira boba skalpját...
Valamint hogy Boba a Crowt is válasz nélkül hagyta, valami MNTre szervezett akció közben.
Majd egyszer a semmiből amikor már le volt szervezve minden Samra. Ekkor csak Mi és az MNT jött volna, nyilván többségben mi. Írt a boba, hogy bontva minden a crowal velünk vannak, végleges döntés. Első perc óta szövetségesek vagyunk stb.
Őszintén, már mi se nagyon tudtuk hogy mi van. De még én sem, pedig ez nálam ritka :DD
Aztán a Sam fiók(vadi,csaszi,sam,meremin felállásban) egész szépet védekezett, de kellő támogatás nélkül, ekkorra már nem tudtak nagyon mit csinálni a második/harmadik és közelről érkező forgásokkal.
Majd bedobták a fiókot némi arcoskodás közepette.

Ekkor jött ismét egy diplomáciai változás, az ekkor lényeges jelenlevő klánok:
ABK
Crow
Winter
MA
JEDI
MNT

-Winter változtatott, az MNT klánnal megszüntették a diplomáciát, majd az ABK val békét kötve le szövetkeztek.
Az ABK ezzel teljesen elvágta magát. Egyik irányba a Crowwal való egyezség miatt nem terjeszkedhettek, másik irányba a winter miatt. Viszont ekkor már az ABKnál látszott, hogy komoly gondok vannak.
-Crow ekkor ABK dipóval
-MA JEDI továbbra is szövetségben
-És az MNT ekkor már minden megállapodást bukva, ABK és a Winter célpontja lett. Jedi szövetséggel és nekünk mntben voltak.

Majd a következő meglepetés... Az MNTs vezető, (a nevére már nem emlékszem) minden féle indokot kitalálva, betöröltette a klánját. Mint kiderült ez már a második ilyen világ, ahol ugyan úgy a winter szomszédságában betöröltek. Egyedül Zodiákus maradt harcolni. Tisztelet neki. Elkezdődött az őrült falu foglalási láz, minden klán részéről, a crowt leszámítva, területileg kiestek onnan.
Majd arma armát követett. A winter&ABK páros kiegészülve ilyen semmi klánokkal mint a TRR vagy épp a totentott féle Hawaii, együtt támadták újra és újra a JEDIt. Ekkor Boba már ismét eltűnt, és a klánjuk achkou-nak köszönheti az egyben maradását.

Ezzel párhuzamosan a crownál az általam segített, istápolt, mondhatom úgy tanítványaim, a Hoqi fiók került sorra.
Utolsó bástyaként, hisz rajtuk átjutva már csak töltelék fiókokkal néztünk farkasszemet.
Sajnos az ifjú titánok, inkább az értesítést is kikapcsolva nézték végig, ahogy a fiókjukat romba döntjük. Igen... van még mit tanulniuk és hova fejlődniük. Ekkora a vadi barátjuk után tudtak menni. Lengyel világra. Remélve, hogy ott nagyobb sikereik lesznek. (Nem lettek...)
Ezután a crow teljesen bedőlt. Voltak még próbálkozások védekezni, de ekkor már a fölényes túlerővel szemben, nem sok esélyük volt.
Mire a crow végét is fölszedtük, kialakult a Kelet Nyugat harc.
MA&Jedi vs ABK&Winter...
Jóformán fele fele világ volt a 2 oldalé.
Viszont az ABK érthetetlenül, sokadjára ismét a Jedire támadt sok sok órára, a winter kérésére.

Ekkor már az ABK-ban jelentős gondok és abbahagyók vagy épp kizárások voltak, melyből kijutott itt is minden klánnak ahogy hallottam. Végleges, többnapos vagy épp órás kizárások...(furán nálunk többször arma alatt)
Viszont a kezdeti ABK tagságból sokan már ideje korán leléptek homelander, parikking vagy a jó öreg vízel barátunk.
A Vajda fiók jól felszedett minden belsőt amit csak lehetett.
Ekkora a winter elég szépen tudott falukat, területet leszakìtani a jeditől. Túlnyomó részben a volt MNT területet. Azt követően kisebb, de sikeres armákkal próbáltak haladni, viszont mi sem tétlenkedtünk. Hol a jedi fiókokban segítettünk védekezni, hol pedig az ABK t támadtuk.
Az egész frontunk szinte a Vajda fiók volt.
Így egyértelmű volt a felállás. Mi mentünk mindennel rá, a társai meg védték. Így volt ez 2x is egymás után. Sikereink minimálisak voltak, hisz mindenki tele volt töltődve sereggel.
Majd 3. nekifutásra végre nagyobb és látványosabb sikerrel jártunk, ekkor a vajda fiók már szépen bukott falukat is.
Ezt követően Máté vajda egyéb okokból nem tudott játszani már tovább, fiókjában pedig megfordultak vagy 20an ezt követően, de maradandót senki nem tudott már alkotni.
Vezető nélkül maradtak.
Szinte el is érkeztünk oda, hogy már ott vagyunk ahol...
Itt már arma armàt követett ismét, és növeltük területünket.

Most már ott vagyunk, hogy a winter 2hónapja nem csinált semmit. Se egy arma, se ránk se a Jedire. Nulla.
Beleültek a világba. Magára hagyva szövetségeseiket.
És megvan a kellő 50% ^^ a winter szerencséjére nem 75-80 kellett ;) :D így tudtak zászlózni egyet.

Mese vége ;)


--------------------------------------------------
Összességében sajnáljuk, hogy a "nagy" nevek és csapatok, ilyen szégyenteljes teljesítményt mutatva, bedobálták a világot, vagy épp majdnem a felét végig afkolják, amikor nem úgy alakulnak a dolgok, hogy az nekik kedvezzen. Ekkor arcoskodás, köpködés és sírás közepette mindig elvonulnak... Azon tagoknak tisztelet akik a végéig játszottak és harcoltak a másik oldalon. Ja ilyen nem volt, egy fiókot leszámítva.
A világ legfölöslegesebb csapata a winter lett. Kb 2 hónapja be kellett volna töröljetek, mert a barbikkal alkottatok hasonló szintet.
Csak a duma duma duma...


Ugyanakkor szeretném kiemelni ellenfeleink közül azt az egy fiókot akito , aki minden armánál, a tőle hozható legjobb formában védekezett és állt helyt. Elismerésre méltó a játéka, minden tiszteletünk az övè. Egyedül is helyt állt! Becsülettel játszott, gratulálunk neki az 5.helyhez, és a védekező plecsnihez is!
Valamint szeretnénk megköszönni a segítséget valamennyi Jedi tagnak. De leginkább, achkou, predator, wince, atyahun,justtry játékosoknak!:) Hogy az első naptol az utolsóig, amikor tudtak segítettek és fordítva.


Végül de nem utolsó sorban, köszönöm a csapatnak a játékot. Sajnálom, ha néha keményebben szoltam vagy írtam egy egy helyzetben. Elhiszem, hogy dögunalom volt az utolsó hónap, de ezt is meg kellett csinálni. Nem hagyhattam leülni egy fiókot sem. Ismét egy világ, de màr nem a győzelem vagy a vereség a lényeg. Van mind2ből bőven. Hanem hogy játszottunk egy jót és hívogathattuk egymást hajnalok hajnalán, amikor az ember a legjobbat aludná :DD köszönjük Pistánknak is, hogy szervezte az indulást és vezette a klánt végig, vagy legalábbis az első 1-2hétben :D <3 kicsi pihi...
Mineko/RedSnake
Dolph Ziggler/Mr.Pacsi
Marrow->Magyarok/Brothers
Spíler/ndk02
Pokr/Crazy001
Tocika/Tshúló
Csatakan/falowme/DaveP
Peper97
Rscq/fatal error


Ügyesek voltatok!



-------------------------------------------------
Kikerült egy DC beszélgetés a winter klánból... mi is úgy kaptuk :o

-Xy:Bali miért nem csináltunk semmit az elmúlt 2 hónapban? Támadhattunk volna a jedisekre...
-B: A Harcosok védekeznek náluk, mi értelme menni? Majd megírjuk, hogy csak így megy nekik.
-Xy:De balih, mi is ezt csináltuk, ABK nál védekeztünk.. egy szövetséges dolga segíteni ha tud.
-B: Mindegy, nekünk szabad. Nekik nem.
-Xy:Akkor támadhattunk volna a Harcosokra, könnyìteni az ABKn lévő nyomást.
-B:Miért támadnánk? Ők sem támadtak minket egész szerver alatt, haha
-Xy:De főnök, egyikoldalról a jedi masikról az ABK zárt el minket egymástól, miért támadtak volna? Nem mi estünk kezükre.
1x armáztak ránk, de így is egyel többször mint mi 6 hónap alatt:/

-B:Nem baj! Majd megírjuk, hogy az abk meg a crow hibája, úgy is ők is egymásra mutogattak.
Meg a Harcosok támadni se szeretnek azt hallottam.
-Xy:de balikah 200 millió LET et vertek ránk, még a ranglista korrigálásuk előtt... pedig a másodikok mi lettünk LETben.
-B:na sebaj, készüljetek! Most itt az utolsó 5nap, megmutatjuk mit tudnak a winteresek, winter is coming!!!
-Xy:Naaaa főnök, rakom le a nemeseket!! Gyertek srácok rohamraa indulunk végre.
Mikorra érkezünk kismedence?

-B:ja, nem támadunk, meghúzzuk a szerveren való legnagyobb megmozdulásunkat, mind a 300nukot rakuldjuk akitó bevédett falujára.
Nehogy a szemét harcosok elvegyék a védő díját...
-Xy:már azt hittem támadunk:/ A jedinek is azt mondta mindegyikőnk, hogy a crow után őket viszik el.. ott is kamuztunk össze vissza :/ Nem lehet, hogy akító már beszélt Reddel erről, hogy nem veszik el tőle? Ne legyünk bohócok a végére bali...
-B: Gond egy szálsem! Az eleje óta bohócok vagyunk, nem a végére lettünk azok.
Menjenek a nukok!!